Tähänkö sinun osasi?

Toimitamme osia Suomeen aina autorahtien yhteydessä

Konttirahteja lähtee Kaliforniasta Suomeen noin kahden viikon välein. Mikäli haluat käyttää rahtipalveluamme, ota yhteyttä niin annamme sinulle oman viitenumeron ja toimintaohjeet.

Pakettirahdin hinta

Pakettirahdin hinta muodostuu paketin koon ja painon mukaan. Rahdin hinta on 190€/m3, yksittäisestä paketista minimiveloituksemme on 35€/paketti. Yli 120 cm pitkien, erityisen painavien tai isojen pakettien rahtien hinta sovitaan erikseen. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin johtuen konttien pakkaustekniikoista ja kulumuutoksista.

Osien ostopalvelu

Tarjoamme autoille ja osille ostopalvelua. Osien ostopalvelun hinta sovitaan tapauskohtaisesti. Osien ostopalvelu sisältää yhteydenpidon myyjän kanssa ja rahaliikenteen kauttamme. Lisäpalveluina tarjoamme käyttöön kontaktimme Kaliforniassa, joiden kautta hoituu maarahti konttipaikalle. Nämä palvelut veloitetaan erikseen kalifornialaisen toimijan puolelta. Lue lisää autojen ostopalveluista.

Rahtivakuutus

Rahtipalvelumme eivät sisällä vakuutusta. Mikäli haluat autollesi tai osillesi rahtivakuutuksen, olemme käyttäneet If-yhtiön tarjoamaa palvelua. Kysy lisää!

Vintage Motors ei vastaa ilman vakuutusta rahdattujen autojen, osien tai pakettien vaurioista, tuhoutumisesta tai katoamisesta johtuvista vahingoista.

Lähetä sähköpostia timo@vintagemotors.fi tai soita: +358 10 200 6192.